Qui som

El meu estudi de Pilates

Veniu i millorarem la vostra salut

§  El mètode Pilates és un programa d’exercicis controlats i d’alta qualitat, en els quals relaciona els principis fonamentals de l’mètode, és a dir, un conjunt de pautes i conceptes biomecànics de consciència corporal que aporten les bases per a la tècnica dels exercicis, amb el ús de centre de força o «Power House». Aquestes pautes a treballar en cada sessió són: Respiració, Control central i estabilització, Organització de la cintura escapular, Alineació, Articulació de la columna, Dissociació de el moviment i Fluïdesa.

La nostra base

Que és el Pilates

El Pilates

§  Els exercicis Pilates Mat són el fonament del treball de Joseph Pilates. El treball de Mat no requereix cap equipament especial.

Classes a l'estudi

Les classes presencials milloren el vostre rendiment i perfeccionen els moviments. Una classe dirigida fa que els exercicis sempre s’executen amb exactitut i prevenen lesions.

Els nostres números

El Pilates consisteix amb crear equilibri mitjançant la flexibilitat, la força, la coordinació i la consciència corporal. Els alumnes del nostre estudi, han millorat molt amb aquests aspectes, millorant directament amb el seu benestar i la seva salut.
0M
CLASSES VISTES
0
ALUMNES
0%
SATISFACCIÓ
0
NIVELLS

Testimonis

La seva veu, el nostre éxit!
 • L’Estudi de Pilates Lluís Gacia ha canviat la meva vida, tant literal com metafòricament. Literal perquè estava a punt de tornar a passar per quiròfan per tercera vegada degut a hèrnies discals i gràcies als coneixements, dedicació i esforç he conseguit una faixa abdominal que aguanta el meu cos.
  Metafòricament perquè la passió pel Pilates que el nostre mestre Lluís ens transmet m’ha ajudat a entendre i saber el que necessita el meu cos en cada moment. Sempre estaré agraïda. Gràcies Lluís.

  Maria Barrobes
 • Vaig arribar a l’Estudi de Lluís per indicacions del traumatòleg per una lesió a l’esquena que no me deixava viure. Gràcies a les seves classes particulars he aconseguit guanyar molta qualitat de vida. Ara fa tres anys que vaig i la progressió ha estat molt gran. He guanyat en flexibilitat, força i sobretot en comprensió del meu cos per evitar recaigudes. Moltes gràcies Lluís!

  Eduard Brull
 • A l’estudi de Pilates Lluís Garcia és on he après a millorar la tècnica alhora de fer els exercicis, un professor sempre pendent dels alumnes, que ens rectifica quan cal per a que treballem millorant i evitant lesions

  Lourdes Rams
 • Algún día encontraré lo que estaba buscando, quizás ya lo encuentre.

  Mi plan B después de mi etapa como triatleta será seguir aprendiendo, mejorando y disfrutar de esta maravillosa disciplina de mano de mi maestro y amigo. Lluis Pilates

  Si duda el pilar que necesitava ara clasificarme para el Campenonato del Mundo IRONMAN HAWAII KONA

  Grácias..

  La vida es un regalo Aloha

  David Gas

Inscriu-te a la nostra Newsletter

Aquí estaràs al corrent de totes les novetats i cursos